Skyldig i drab - foredrag v. Thomas Thurah

Dato Onsdag d. 28. september 2022, kl. 19:00
Sted Morten Reenbergs gård, Kirkepladsen 1, 4780 Stege
Thomas Thurah

Foredraget er gratis, men kræver billet. Billetten kan hentes på kirkekontoret i åbningstiden.

Hvad tænker et menneske, som har taget et andet menneskes liv – om sit offer, om offerets efterladte, om straffens retfærdighed og om udsigten til at sone sin skyld og finde tilgivelse?

Forfatteren og journalisten Thomas Thurah har talt med 12 drabsdømte, som alle afsoner deres straf i Herstedvester Fængsel.

I foredraget fortæller han om de drabsdømtes tankeverden lige efter drabet og i de mange år under afsoningen. Han fortæller også om Guds og troens betydning for et menneske, som har slået ihjel.

---

Thomas Thurah er journalist og forfatter til både fiktion og faglitteratur. Han har også skrevet populære samtalebøger med bl.a. Benny Andersen, Povl Dissing, Kim Larsen og Klaus Rifbjerg, foruden flere bøger om tidligere statsminister Anker Jørgensen.