Tirsdag d. 12. juli 2022, kl. 14:00

Vi hører om øllets og ingrediensernes historie med nogle udvalgte nedslag i forhold til bl.a. øllets oprindelse for ca. 8.000 år siden, humlens opdagelse ved Hildegard af Bingen i 1100-tallet, vikingernes drikketradition og udviklingen i øltyper igennem tiden. Historierne vil selvfølgelig understøtte de udvalgte øl til smagningerne som en naturlig rød tråd igennem en munter times tid eller lidt mere.

Foredraget og introduktionen til smagningerne forestås af Kim Danø Kristensen, der har været Medlem af Danske Ølentusiaster siden 1999 og håndbrygger siden 2014. Han medlem af Herlev Håndbryggerlaug og er en af landets mest erfarne øl-foredragsholdere med langt over 200 ølsmagninger. Kim har været arrangør af DM i Blindsmagning og regionale blindsmagninger siden 2003 og tovholder for Danske Ølentusiasters blindsmagningsudvalg, og så er han medarrangør af de 5 første ølfestivaller i Danmark fra 2001.

Der er plads til 30 deltagere ved hvert af de to ølforedrag. Det koster 50 kr., hvis man gerne vil være med til øl-smagningerne.  

Klosterøl og anden ædel bryg  - foredrag v. Kim Danø Kristensen
Medvirkende
Kim Danø Kristensen
Sted Morten Reenbergs gård, Kirkepladsen 1, 4780 Stege
Pris
50