×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 20. marts 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30

Søreme om ikke Bent Fabricius-Bjerre har sneget sig ind i salmebogen! Eller rettere han er på vej til det! For han har nemlig komponeret melodier til to salmer i salmebogstillægget ’100 salmer’. Det er salmer, som er skrevet af Iben Krogsdal.

Iben er repræsenteret med 11 salmer i det nye salmebogstillæg, men har skrevet endnu flere ligesom hun er forfatter til blandt andet noveller og børnebøger. Mange af salmerne fra hendes hånd vil formentlig komme med i en nye salmebog, når der engang bliver udgivet en ny version. Iben Krogsdal besøger Stege kirke onsdag den 20. marts kl. 19.00. Da vil vi få historien om, hvordan Bent Fabricius-Bjerre, den måske største og mest kendte nulevende danske komponist satte musik til netop hendes salmer. Og naturligvis synger vi lige præcis de to salmer som Bent Fabricius-Bjerre har sat musik til!

Der er gratis adgang til dette spændende sangforedrag. Du skal blot medbringe din sangglæde. Hvis du har lyst til kaffe/te og kage, skal du have 20 kr. med i lommen.

Pris
Gratis