Fredag d. 23. august 2019, Kl. 13:00 til kl. 14:00

I forbindelse med folkemødet i Stege d. 23. og 24. august har menighedsrådet arrangeret en koncert i Stege Kirke fredag d. 23. august kl. 13.

Duoen Sol og Christian, som nogle måske husker fra X-faktor, har skabt et nyt projekt de kalder "Salmer fra unge til unge". De er begge kirkesangere og dermed bekendt med mange salmer, så derfor har de kastet sig ud i dette salmeprojekt for at salmerne ikke skal gå i glemmebogen med den unge generation.

Ind imellem synger de også enkelte af deres X-Faktor sange i akustiske version, fordi salmer og popnumre efter deres mening sagtens kan blandes, hvilket netop understreger salmernes relevans for unge i dag. Man er også meget velkommen, selv om man er blevet lidt grå i toppen og dåbsattesten er falmet lidt.

Stege menighedsråd håber at mange vil benytte sig af muligheden for at lytte til Sol og Christian en times tid.

Der er fri adgang til kirken.