Tirsdag d. 7. juli 2020, kl. 11:00

Turledere: Pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith og Menighedsrådsformand Anne-Lise Nielsen

Nøgleord: Langsomhed

Vi mødes 10.45 på busstationen i Stege og tager sommerbussen 10.55 til Nyord. Vi ankommer 11.25 ved kirken i Nyord, hvor vi møder menighedsrådsformand William Houmann, der i løbet af eftermiddagen vil dele sine fortællinger med os. Vi starter med en pilgrimsandagt i Nyord kirke, og vandrer derefter rundt på øen. På Hyldevang Naturcenter står der kaffe klar til os, og vi reflekterer over, hvad ”langsomhed” kan betyde i vores liv.

Der er mulighed for at vende tilbage til Stege med sommerbussen enten 14.25 eller 17.34. For dem, som bliver lidt længere, er der mulighed for at vandre langs strandengene på Ulvshales nordside og fortsætte i skovplantagen. Har du bil, kan du også køre direkte til Nyord, hvor vi mødes ved kirken cirka 11.30.

Medbring madpakke og vand – samt tøj, der passer til vejret. Undervejs vil der være vejledende oplæg, knyttet til pilgrimsordet ”langsomhed” og de naturområder, vi bevæger os i.

Tilmelding på stege.sogn@km.dk eller tlf. 5581 4335

Auf Deutsch:

7. Juli – Nyord – Pilgerwort: Langsamkeit

Wir treffen uns um 10:45 Uhr an der Busstation in Stege, von wo aus wir um 10:55 Uhr nach Nyord fahren. Um 11:25 Uhr erreichen wir die Kirche in Nyord. Man kann auch direkt mit dem Auto nach Nyord kommen. Der Ort selbst ist autofrei, aber davor ist ein grosser Parkplatz.

Um ca. 11:30 Uhr treffen wir den Vorsitzenden des Kirchenrates, William Houmann, der im Laufe des Nachmittags viel Interessantes zu erzählen weiß. Wir beginnen mit einer Pilgerandacht in der Nyord Kirche, und wandern von dort aus über die Insel. Im Naturzentrum Hyldevang steht Kaffee für uns bereit, und wir reflektieren darüber, was Langsamkeit in unserem Leben bedeuten kann.

Man kann mit dem Sommerbus um 14:25 Uhr oder um 17:34 Uhr nach Stege zurück fahren. Diejenigen, die länger bleiben wollen, können entlang der Strandwiesen auf der Nordseite von Ulvshal und in den Wald wandern.