Tirsdag d. 4. august 2020, kl. 11:00

Turledere: Pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith og Menighedsrådsformand Anne-Lise Nielsen

Nøgleord: Åndelighed

Vi fortsætter sommervandringerne på Møn hver tirsdag, også i august. Vi vandrer med de 7 pilgrimsnøgleord, og giver os tid undervejs.

Første tirsdag i august vandrer vi igen på Møns klint, denne gang med temaet ”åndelighed”. Når vi ser på stjernerne og den store himmel, er det ind i mellem muligt at føle sig som en del af noget meget større. Det samme gælder, når vi møder de store højder ved Møns klint.

Vandrende, som ikke har bil, kan mødes på rutebilstationen i Stege og tage bus 667 mod Klintholm Havn 10.57. Vi ankommer i Magleby cirka 11.20. Kommer du i bil, kan du holde ind ved vandrehjemmet lige ved Magleby Kirke, Klintholm Havnevej 17A, 4791 Borre. Derfra samler vi op og kører til Jydelejet, hvor vi starter vandringen.

Vi går gennem Jydelejet ud til klint-området. Vi går videre til Lille Taler og Store Taler Fald, til Hylledals Slugt. Her går vi gennem skoven mod Aborrebjerg, der med sine 143 meter giver en flot udsigt ud over hele klint-området.

Turen er cirka 8 kilometer, og vi slutter ved Jydelejets parkeringsplads. Man kan tage bus 678 tilbage mod Stege fra Møns Klint Geo-Center 15.42 eller 16.12, hvis man vil blive lidt længere og udforske klinten. Bus 667 går tilbage mod Stege hver hele time fra stoppestedet ved vandrehjemmet i Magleby.

Meld gerne, om du kommer med bil, således at du kan være med til at samle nogle af de andre vandrende op. Husk madpakke, godt med vand, og tøj, der passer til vejret.

Tilmelding og spørgsmål til pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith, mail ELKN@KM.DK eller mobil 26709905 (gerne sms).

Pilgrimsvandring - Møns Klint