Tirsdag d. 18. august 2020, kl. 09:00

Turledere: Pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith og Menighedsrådsformand Anne-Lise Nielsen

Nøgleord: Stilhed

Vi starter på denne tur allerede 9.00, hvor bus 678 går fra Stege rutebilstation mod Møns Klint og Liselund Slotspark. Her ankommer vi 09.38, og er man i bil, er det nemt at parkere. Vi starter vandringen i Slotsparken, og går nordover mod Pomlerende. Jørgen Alfastsen vil fortælle om historie og natur, og vi vil have stille tid undervejs. Er kræfterne til det, kan vi gå en del af turen langs vandet.

Klintebussen går hjemad mod Stege 14.21. Der vil være mulighed for kaffepause på Camønogården eller ved Liselund, og opsamling i biler.

Turen er cirka 10 kilometer.

Har du spørgsmål til vandreruren, så kontakt pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith på tlf. 26 70 99 05 eller knoxseith@gmail.com.

Tilmelding på stege.sogn@km.dk eller tlf. 5581 4335