Søndag d. 29. november 2020, kl. 15:00

Odd Size har udviklet sin egen version af Händels mesterværk. De har skabt en version af Messias, som er præget af lidenskab, nysgerrighed, skønhed, humor og måske med en antydning af vanvid også. I Odd Size's Messias er der intet kor, intet orkester og ingen dirigent. Musikerne vil strække grænsen for, hvad der er muligt, og lytteren vil få en chance for at komme meget tæt på Händels udødelige værk.

Elisabeth Holmertz: stemme

Per Buhre: barok violin og stemme

Ingrid Andersson: barok cello og stemme

Fredrik Bock: barok guitar og stemme

Billetter købes her https://www.place2book.com/da/...

Usolgte billetter kan købes i døren på dagen. 

Odd Size er et ensemble med rødder i det Göteborg-baserede operaselskab "Utomjordiska" ("From Outer Space"). Den består af fire professionelle barokmusikere, der ofte spiller i førende ensembler i Skandinavien såsom Barokksolistene (R), Concerto Copenhagen (DK), Göteborg Baroque (S).

Odd Size's vision er at skabe forestillinger, der med svedige tarmstrenge, grooviness, leg og humor sigter mod at skubbe grænserne ud over kontrolleret "perfektion". Odd Size ønsker at styrke den side af klassisk musik, som er kreativ og fuld af improvisation, og som strækker rammerne for den særlige musikalske stil uden at bryde den. Noget inspiration kommer fra jazz og folkemusik, men gruppen er stadig meget stolt af at kalde sig barokmusikere.

 


 


Händels Messias
Pris
150