Tirsdag d. 13. april 2021, kl. 09:45

Årets første vandring starter, hvor vi sluttede sæsonen sidste år, nemlig ved Stensby Kirke.

Vi starter med pilgrimsandagt i Stege Kirke kl. 9, tirsdag den 13. april. Klokken 9.45 samles vi i vores biler og kører til Stensby.

Hvis du ønsker at komme direkte hertil, starter turen cirka 10.15 ved Peterskirken i Stensby, Skovstræde 20, 4773 Stensved.  Herfra går vi til Mallingskløft via Stensbygaard, og videre ned til kysten, hvorfra vi har udsigt til Farøbroen. Herfra fortsætter vi en mindre strækning gennem Store Fredsskov.

Mallings Kløft er et smukt sted at vandre, langs stejle, dramatiske skrænter og det brusende vandløb. Turen gennem kløften kræver god stabil gang og godt fodtøj, da der endnu kan være vådt på stierne. Man kan dog også gå langs med kløften til stranden og retur samme vej ad en stabil markvej. Vel mødt til en tur på cirka 12 kilometer.

Pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith

-          i samarbejde med menighedsrådsformand Sonja Andersen