Tirsdag d. 13. juli 2021, kl. 10:00

U2’s tekstforfatter Bono er kendt som en kontroversiel figur på den politiske verdensscene, der gennem årene har været i centrum for mange spektakulære møder med politiske og religiøse verdensledere. Inde bag alt glimmeret, er han en af rockhistoriens største store tekstforfattere, der har skabt et enestående værk af tekster om følelser, eksistens og evangelisk kærlighed.

Jakob Brønnum, der er digter og teolog, har skrevet Verden ifølge U2, en bog om Bonos tekster og deres politiske, bibelske og personlige univers, foruden bøger om både Dylan og Bowie som tekstforfattere.

I foredraget viser han nogle af de uventede og dybere lag af en række af U2’s kendteste sange, blandt andre I Still Haven’t Found Whay I’m Looking For og One.

Sommerhøjskole  - Verden ifølge U2 (foredrag)