Tirsdag d. 28. september 2021, kl. 10:00

Alle dage starter med pilgrimsandagt i Stege kirke kl. 9. Derefter samles vi og fordeler os i biler, hvorefter vi kører mod vore destinationer ml. 9.45 og 10.00. Har man ikke selv bil, kan man køre med andre. Vi ankommer ved vore destinationer mellem 10.15 og 10.30 - hvor vi indleder med en fælles samling. Man er velkommen til at møde op direkte ved startsstederne.

Vi kører mod Avnø Naturcenter, hvor vi går op i det gamle flyvertårn. Herfra ser vi ud over strandengene og ser om der er spættede sæler i Avnø Fjord. Derefter vandrers mod Nokkeskoven, hvor der ligger et par shelterpladser. Vi går langs kysten ad Avnø Fjord til fugleskjulet ved strandengene Hylteholmene og går i en bue ud over engene tilbage til Naturcentret.  I biler kører vi til nærliggende Svinø Kirke, hvor der er en Commonwealth Krigergrav fra 2. Verdenskrig. Længde: Ca. 6 km.

Pilgrimsvandring v. Avnø v.  Elizabeth Knox-Seith
Elizabeth Knox-Seith